178 – Vi som svarar

Andrea Nordgren

Jag arbetar på Karlstads stadsbibliotek och ansvarar för inköp av litteratur inom följande ämnen: psykologi, arkeologi, historia, samhällskunskap och medicin

Ställ en fråga direkt till Andrea Nordgren

Anngerd Thegel

Jag arbetar på Västerås stadsbibliotek, fackavdelningen. Jag ansvarar för inköpen för bl a avdelningarna religion, ekonomi, matlagning, trädgård, handarbete, samhällsfrågor, geografi och matematik.

Ställ en fråga direkt till Anngerd Thegel

Birgitta Eriksson

Jag är bibliotekarie i Hässleholms kommun, dels ansvarig för en filial, dels ansvarig för lokalsamlingen. Jag har tidigare även arbetat på sjukhusbibliotek och museibibliotek. Katalogiserar en del. Privat gillar jag mest att bygga miniatyrer av stolar och annat. Jag är kattgalen och släktforskar en smula oxå.

Ställ en fråga direkt till Birgitta Eriksson

Grace O'Malley

Jag jobbar på Solsidans bibliotek. Är särskilt intresserad av film, tv och katter. Älskar mitt jobb som bibliotekarie.

Ställ en fråga direkt till Grace O'Malley

Specialområde:

Gunilla Vestman

Jag arbetar som bibliotekarie på Arkenbiblioteket i Örnsköldsvik, bland annat med IT-frågor och släktforskning. Har också en del av min tjänst på Husums bibliotek, ett integrerat folk- och skolbibliotek, där jag jobbar mycket med barn och unga.

Ställ en fråga direkt till Gunilla Vestman

Sara Liljegren

Jag arbetar på Karlskrona Stadsbibliotek med bland annat skönlitteratur, programverksamhet samt marknadsföringen utav detta och webben. Jag har även jobbat mycket med barn- och ungdomslitteratur och har fortfarande ett starkt intresse för detta. Mina kunskapsområden ligger däri i skönlitteratur för ung som gammal samt filmer, nyutkommet och gammalt.

Ställ en fråga direkt till Sara Liljegren

Tobias Carlsson

IT-bibliotekarie i Gislaved. Jag har ett övergripande ansvar för IT-verksamheten på biblioteket - systemansvar, webredaktör, databaser m.m.
Jag är intresserad av digital kultur i olika former samt allt det tekniska bakom. Fråga mig om Internet, e-böcker, fri programvara, datorer, tv-spel och dylikt.

Ställ en fråga direkt till Tobias Carlsson