501 – Vi som svarar

Einar Spetz

Jag heter Einar Spetz och är gymnasiebibliotekarie i Stockholms kommun. Jag har jobbat på Farsta Gymnasium, Östra Real och RH-gymnasiet i Skärholmen.
Jag är bibliotekarieutbildad i Oslo och arbetade i flera år i bibliotek i Norge. I september 2005 träffade jag första gången svenska Wikipedianer, aktivister som verkade för Wikipedia. Det var ett avgörande möte för mig. Jag har sedan dess själv arbetat ganska mycket med att främja intresset för Wikipedia, dels genom projekt initierade av Regionbibliotek Stockholm, dels genom att skriva och redigera texter i det fria uppslagsverket och ladda upp bilder med tanke på användning i Wikipediasammanhang.

Ställ en fråga direkt till Einar Spetz

Hanna Johansson

Jag jobbar på Regionbibliotek Stockholm som samordnare för Bibblan svarar. Numera jobbar jag främst med Bibblan svarar i sociala medier, vi besvarar frågor även på Twitter och Facebook. I mina områden ingår även lärande, webb och sociala medier. Dessutom är jag projektledare för bokcirklar.se.

Ställ en fråga direkt till Hanna Johansson

Kerstin Våge

Jag arbetar som bibliotekarie vid Sundsvalls stadsbibliotek. När jag inte finns bakom informationsdisken, så arbetar jag med IT eller kör bokbuss. Musik och segelflyg är mina stora intressen.

Ställ en fråga direkt till Kerstin Våge

Specialområde: