22 – Vi som svarar

Kerstin Våge

Jag arbetar som bibliotekarie vid Sundsvalls stadsbibliotek. När jag inte finns bakom informationsdisken, så arbetar jag med IT eller kör bokbuss. Musik och segelflyg är mina stora intressen.

Ställ en fråga direkt till Kerstin Våge

Specialområde:

Monica Åkerblom...

Jag arbetar som IT-bibliotekarie på Falu Stadsbibliotek och som IT-samordnare för hela Kultur- och ungdomsförvaltningen inom Falu Kommun. De IT-frågor som intresserar mig mest är de som ligger i gränssnittet mellan teknik och användare, dvs bland annat e-tjänster och tekniska lösningar som ger kunden förhöjd känsla av service. Förutom IT-frågor intresserar jag mig främst för sport, idrott och friluftsliv i de flesta former. Samt film och musik.

Ställ en fråga direkt till Monica Åkerblom Nordsten

Specialområde:

Tobias Carlsson

IT-bibliotekarie i Gislaved. Jag har ett övergripande ansvar för IT-verksamheten på biblioteket - systemansvar, webredaktör, databaser m.m.
Jag är intresserad av digital kultur i olika former samt allt det tekniska bakom. Fråga mig om Internet, e-böcker, fri programvara, datorer, tv-spel och dylikt.

Ställ en fråga direkt till Tobias Carlsson

Tommy Jansson

Jag jobbar på Norrköpings stadsbibliotek. Mina arbetsområden rör sig kring vuxnas lärande och webben. Men jag är också intresserad av musik och film, bla är jag involverad i arbetet kring bluestidningen Jefferson.

Ställ en fråga direkt till Tommy Jansson

Specialområde: