173 – Vi som svarar

Anita Höglund

Jag arbetar som barnbibliotekarie på Tumba bibliotek i Botkyrka kommun. I min tjänst ingår också att arbeta med skolbiblioteksfrågor. Mina intresseområden är främst barn- och ungdomslitteratur och skolbiblioteksfrågor. Inom nätverket SkolbibliotekÖst har jag jobbat med skolbiblioteksfrågor i drygt tio år. Jag är också intresserad av tyskspråkig skönlitteratur.

Ställ en fråga direkt till Anita Höglund

Anna Lindqvist

Bibliotekarie, Stockholmare, naturvetare, babyrimmare, deckarläsare
Med i bibblan svarars sociala specialstyrka som svarar på frågor på twitter & facebook

Ställ en fråga direkt till Anna Lindqvist

Specialområde:

Gunilla Vestman

Jag arbetar som bibliotekarie på Arkenbiblioteket i Örnsköldsvik, bland annat med IT-frågor och släktforskning. Har också en del av min tjänst på Husums bibliotek, ett integrerat folk- och skolbibliotek, där jag jobbar mycket med barn och unga.

Ställ en fråga direkt till Gunilla Vestman

Ingela Hörlin

Jag arbetar som bibliotekarie på Falu stadsbibliotek. Jag jobbar bland annat på inköpsavdelningen men även med bibliotekets webb. Har tidigare jobbat på barn- och ungdomsavdelningen och rycker fortfarande in och bokpratar i klasser ibland, eftersom det är så roligt!

Ställ en fråga direkt till Ingela Hörlin

Ulrika Karén

Jag arbetar som bibliotekarie vid Arkenbiblioteket i Örnsköldsvik. Jag läser en hel del romaner då jag håller i flera bokcirklar men jag arbetar också bl.a. med talböcker, lättlästa böcker och böcker på andra språk. När jag inte sitter med näsan i en bok(eller lyssnar på en bok för den delen) så brukar jag lägga en del av min fritid på film, historia och hockey(att titta på vill säga, inte att spela själv, skulle vara som Bambi på hal is).

Ställ en fråga direkt till Ulrika Karén