Vad menas med kort- respektive långtidsjobb inom måleribranschen? Är något av dessa mest lönsamt för små resp. större företag?

Besvarad av Lennart Kihlberg
Fråga: 
Vad menas med kort- respektive långtidsjobb inom måleribranschen? Är något av dessa mest lönsamt för små resp. större företag? Tacksam för ett så utförligt svar som möjligt. God forsättning på det Nya Året!!!
Svar: 

Hej!

Jag har inte lyckats hitta någon definition på kort- respektive långtidsarbete inom måleribranschen. En gissning från min sida är att det inte finns några fastställda kriterier angående detta.

Inte heller kan jag vara speciellt behjälplig när det gäller lönsamheten kring detta. Jag skulle tro att ett mindre företag med en mera känslig ekonomi, skulle föredra långvariga uppdrag men det är bara min högst personliga uppfattning.

Mitt tips till dig är att konsultera en fackman. På Startaeget.se finns ett forum där man bland annat kan ställa frågor om affärsidéer och marknadsföring. Registera dig där och se om du får napp!
http://www.startaeget.se/forum

Måleriföretagen i Sverige har på sin sida en podd-skola i tio delar som riktar sig till både de som driver eller vill starta ett måleriföretag. Kolla också deras kontaktsida. Kanske finns det någon hos dem som du kan konsultera?

http://www.maleriforetagen.se/om-maleriforetagen/malpodden/

Vänliga hälsningar,

4 januari 2017 - 12:09

Kategorier