Jag undrar om En prinsessas dagbok 8,9,10 kommer komma som pocket på svenska?

Besvarad av Lennart Kihlberg
Fråga: 
Hej, jag undrar om en prinsessas dagbok 8,9,10 kommer komma som pocket på svenska?Dom andra har gjort det och det kostar så mycket att köpa dom inbundna versionerna. För man vill ju kunna ha alla böcker i den serien.
Svar: 

Hej!

Serien En prinsessas dagbok ges ut av förlaget Rabén & Sjögren. Jag har tittat på deras hemsida www.rabensjogren.se men jag kan tyvärr inte hitta någon information om att del 8, 9 och 10 är på gång i pocket. Förutom det har jag även kikat i Svensk Bokhandels katalog "Vårens böcker". Jag ser inga Cabot-pockets till vårens utgivning.

Bara för det behöver man inte ge upp allt hopp. Om man verkligen vill vara på den säkra sidan, bör man kontakta förlaget direkt. På den här sidan hittar du den information du behöver: http://www.rabensjogren.se/om/Raben--Sjogren/Kundtjanst/

Standard i bokförlagsvärlden är annars att man först vill sälja slut eller åtminstone så mycket som möjligt av den inbundna utgåvan. Jag ser att del 8 och 9 är slutsålda. Om man är litet optimistisk kan det kanske betyda att dom snart är på gång i pocket. Men det kan också vara så att förlaget av någon anledning bestämt sig för att inte ge ut de sista delarna i pocket. Det är dock alltid bra att kontakta dom direkt. Då märker dom att det finns intresse.

Vänliga hälsningar,

3 april 2013 - 13:17