Om mig

Linda Göth

Jag arbetar som bibliotekarie på Mjölby bibliotek med ansvar för facklitteratur för vuxna, digital delaktighet och marknadsföring.

På fritiden är jag lite av en på film- och tv-serienörd. Dessutom gillar jag att läsa, träna, baka och umgås med vänner och familj.

My previous answers

Photoshop

27 mars 2014 - 14:20

Jag tolkar din fråga som att du vill veta mer om bildredigeringsprogrammet Photoshop. Photoshop är ett bildredigeringsprogram som funnits sedan 90-talet och som används av många, både professionellt och privat.

Sex på arbetsplatsen

27 mars 2014 - 11:59

Sex på arbetsplatsen kan vara förargelseväckande beteende enligt 16 kap 16 § i brottsbalken (BrB, se http://www.lagen.nu/1962:700 ). För att det skall röra sig om detta brott krävs det att gärningsmannen, på allmän plats eller offentligen, beter sig på ett sätt som är ägnat att väcka förargelse hos allmänheten. Vid avgörandet i fall beteendet skall anses vara förargelseväckande ser man till ifall det är ett beteende som enligt vanlig uppfattning är förargelseväckande. Det krävs med andra ord inte att någon verkligen blivit förargad av uppförandet.

Sidor