Om mig

Linda Göth

Jag arbetar på Katrineholms bibliotek som barnbibliotekarie med IT-inriktning.

På fritiden är jag lite av en på film- och tv-serienörd. Dessutom gillar jag att läsa, träna, baka och umgås med vänner och familj.

My previous answers

Böcker som liknar Sagoberättaren

7 juli 2014 - 21:54

I boken Eva av Peter Dickinson vaknar huvudpersonen upp efter att ha legat i koma en längre tid och får veta att man har tagit hennes minnen transplanterats till en apa. Eva lever med människor och går i skolan som alla andra barn, men drömmer ofta om en skog som visar sig vara skogen där apan bott tidigare.

En bok som har en liknande känsla som Sagoberättaren är boken Pojkarna av Jessica Schiefauer. I den boken handlar det om tjejer som förvandlas till killar på nätterna när de dricker nektar från en blomma.

Max antal lånade böcker

16 juni 2014 - 14:49

Bibblan svarar är en nationell svarstjänst och vi som svarar arbetar på olika bibliotek i Sverige. Jag tror inte det är särskilt många bibliotek som fortfarande har någon gräns för hur många böcker man får låna vid samma tillfälle, men det bästa är att fråga på just det bibliotek där du vill låna.

Lämna tillbaka på andra bibliotek

16 juni 2014 - 9:00

Det finns flera regioner i Sverige där det är möjligt eftersom biblioteken i dessa områden delar bibliotekssystem. Sådana samarbeten är till exempel Götabiblioteken i Östergötland och Tranås, HelGe-biblioteken i Hälsingland och Gästrikland och Umeåregionens bibliotek med flera. Fråga hur det är på det biblioteket där du vill lämna dina böcker.

Sidor